او ادامه داد: هدف نهايي از توليد و عرضه محصول، فروش، کسب درآمد و ادامه حيات سيستم است که با اين نگرش، مقوله تکنولوژي ابزار و تجهيزات در کارگاههاي تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي به عنوان ترکيب و ساختار فرآيند توليد و ساخت محصولات مورد توجه قرار ميگيرد.
مديرعامل اين موسسه تصريح کرد: به دليل اهميت اين بخش، لازم است در دوره آموزشي براي مربيان و فراگيران بخشي از واحد درسي تئوري و کارگاهي به شناخت تکنولوژيک تجهيزات، ماشين آلات و ابزار مصرفي اختصاص داده شود.
«رجايي انارکي» بيان داشت: مهمترين عوامل براي هر مدل از توليد که مواد اوليه آن سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي باشد، تکنولوژي ساخت و کارآيي هريک از دستگاهها، ابزار و تجهيزات است.
اين کارشناس با تأکيد بر اينکه کارايي کيفيت، استحکام ايمني، سهولت کاربري، حداقل مصرف انرژي، قيمت مناسب، سرعت عمل به همراه افزايش کيفيت و سهولت در تأمين قطعات از جمله مهمترين ويژگيهاي ابزار و دستگاههاي مورد استفاده در اين بخش بايد باشد، گفت: همچنين اين ابزار و تجهيزات بايد بر دوام و پايداري محصول نهايي بيافزايد و کيفيت نهايي را تضمين کند.
او اضافه کرد: اين در حالي است که در چيدمان و تهيه ابزار کارگاههاي تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي طراحي فرآيند کار، نوع محصول توليدي، مواد اوليه مصرفي و ظرفيت توليد کارگاه به عنوان ساختار فني نقش اساسي ايفا ميکنند.
اين مدرس فني و حرفهاي با اشاره به اينکه کارگاه به عنوان يکي از اجزاي سيستم توليد در فرآيند فرآوري و تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي محسوب ميشود، اظهار داشت: عوامل تکنولوژيک و ارگونوميک در طراحي فرآيند کار و ساير اهداف مورد نظر در طرح توجيهي ميتواند شکل و نوع کاربرد کارگاه را در اين بخش مشخص کند.
مدير عامل موسسه گوهرتراشان رز کاربرد کارگاههاي تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي را شامل اهداف آموزشي جامع و يا تخصصي، توليد در مدل کارگاههاي خانگي و يا صنعتي دانست.
«رجايي انارکي» يادآور شد: به نظر ميرسد با تدوين و تعريف سيستم در اين رشته هنري – صنعتي، استانداردهاي فني، آموزشي، ايمني و کنترل کيفيت به اهداف اصلي دست مييابيم.
111/
انتهای پیام/